Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Help

Help

Hebt u hulp nodig bij het gebruik van deze website of bij het vinden van wat u zoekt? We streven ernaar om onze websites gebruiksvriendelijk te maken – lees onze handleiding hier onder.

Voor de beste ervaring

Deze website is geoptimaliseerd voor iE7+/Firefox 10+ / Safari 5.1+ /Chrome. U kunt uw schermresolutie het beste minimaal instellen op 1024 x 768 pixels.

Hoe vindt u wat u zoekt?

Als u niet de gehele pagina kunt overzien, gebruikt u de scrollbalk rechts op uw scherm om omhoog of omlaag te scrollen. Via het logo van Wolf Oil Corporation keert u altijd terug naar onze homepage. Klik op de knop ‘Terug’ op de werkbalk van uw browser om naar de vorige pagina terug te gaan.

U kunt klikken op ‘Sitemap’ onderaan iedere pagina en deze vervolgens gebruiken om direct naar een bepaalde plaats in de website te gaan.

Gebruik van de breadcrumb trail

Op alle pagina's (behalve de homepage) staat bovenaan een ‘breadcrumb trail’, bijvoorbeeld: “Home > Producten > XXXXX”. Deze toont waar u zich momenteel bevindt in de website en stelt u in staat naar de hoofdpagina's te gaan.

Bezoek ook eens onze andere websites

Verken het extranet


Of u nu een partner of een klant bent, u kunt u op het extranet aanmelden door te klikken op de link rechts boven op uw scherm. Voer eenvoudig uw gegevens in en maak een wachtwoord aan. Dan hebt u toegang tot marketingmateriaal en allerlei informatie over onze producten en ons bedrijf.

Zoeken naar een bepaald artikel of product


Wanneer u iets op onze website opzoekt (in de rechter bovenhoek), krijgt u de resultaten te zien van onze gehele website – afhankelijk van de ingevoerde zoekterm of -regel. Kunt u het gezochte niet vinden, neem dan gerust contact op met ons team op e-admin-at-wolfoil.com.

Contact opnemen met ons

We zijn er om u te helpen. U kunt op een van de volgende manieren contact opnemen met ons:

Schrijf ons