Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Onze waarden

Wij zijn van nature pure ondernemers en houden van oudsher vast aan ons onafhankelijke karakter. Wij doen niet simpelweg wat anderen doen, maar durven tegen de stroom in te gaan en onconventionele oplossingen te gebruiken.

Corporate

Onze waarden


ONDERNEMERSCHAP

Wij zijn van nature pure ondernemers en houden van oudsher vast aan ons onafhankelijke karakter.  

Wij doen niet simpelweg wat anderen doen, maar durven tegen de stroom in te gaan en onconventionele oplossingen te gebruiken.  

Wij zijn een echte specialist, voor de volle 100% gespecialiseerd in smeermiddelen.  

Dankzij onze expertise en competenties die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen wij ongehinderd onze eigen koers bepalen in een zich snel ontwikkelende markt.  

En dit willen wij blijven doen.

KLANTGERICHT

In onze organisatie staat de klant centraal. Klanttevredenheid is bij ons van het allergrootste belang.  

Wij streven niet alleen naar erkenning op basis van onze producten, maar ook naar waardering voor onze service.  

Service betekent voor ons dat wij ook echt naar klanten luisteren. Hierbij luisteren wij niet alleen naar hun wensen, maar proberen wij ook vooruit te lopen op hun behoeften.  

Onze persoonlijke benadering en het feit dat de klant bij al onze activiteiten centraal staat, zijn essentiële kenmerken van onze bedrijfsfilosofie. Dit houdt in dat zowel kleinere lokale ondernemers als zeer grote multinationals kunnen rekenen op hetzelfde ondersteuningsniveau, zodat zij hun verkoopactiviteiten optimaal kunnen ontwikkelen.

'ALLES KAN'-MENTALITEIT

Onze insteek is proactiviteit en flexibiliteit. Dit betekent dat wij alle taken met optimale inzet aanpakken en alleen tevreden zijn met een succesvolle afronding.  

Onze paradox is dat we er altijd naar streven een stap verder te gaan, maar nooit ten koste van onze aandacht voor detail.  

Wij geloven in voortdurende innovatie en in de langetermijnvoordelen van de continue verbetering van onze producten, processen en diensten.

BETROUWBAAR

Als wij ons ergens voor inzetten, gaan we er ook helemaal voor. Deze instelling heeft ons de reputatie van betrouwbare leverancier opgeleverd.  

Ieder detail is belangrijk in onze bedrijfstak: van het strikt aanhouden van de doseringshoeveelheden bij het samenstellen van onze producten tot het zorgvuldig plannen van hoeveelheden en transport, en het naleven van deadlines.  

Wij zijn erop gericht de best mogelijke oplossingen te bieden en zijn trots op de nauwkeurigheid, toewijding en grondige aanpak die we bij ieder aspect van onze bedrijfsactiviteiten tentoonspreiden.

EERLIJK

Wij zijn een transparante, open en eerlijke onderneming. Dit komt tot uitdrukking in het belang dat wij hechten aan kwaliteit, veiligheid en het milieu.  

Deze kwaliteiten worden ook weerspiegeld in onze bedrijfsethiek en de bescheiden, eerlijke en directe manier waarin wij ons presenteren en onze commerciële activiteiten uitvoeren.  

Wij behandelen onze klanten, partners en leveranciers zoals wij zelf behandeld zouden willen worden. Dit heeft ons geholpen bij het opbouwen van een loyale klantenkring. Mensen die zo tevreden zijn met onze producten en service dat zij terugkomen en ons bij anderen aanbevelen.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Georges Gilliotstraat 52
2620 - Hemiksem, Antwerpen

T. +32(0)3 870 00 00
F. +32(0)3 870 00 99
info@wolfoil.com