Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Titel Onze weg naar de Automechanika Frankfurt 2018

Wolf Oil Corporation neemt sinds 2012 deel aan de Automechanika. Aanvankelijk met slechts een kleine delegatie van drie personen, een kleine stand en nauwelijks genoeg ruimte om aan de interesse in ons bedrijf te kunnen voldoen. Sindsdien zijn de dingen veranderd.

Fairs and events

Onze weg naar de Automechanika Frankfurt 2018

Erbij geweest, meegedaan en de gratis monsters en draagtas gekregen.


Wolf Oil Corporation neemt sinds 2012 deel aan de Automechanika. Aanvankelijk met slechts een kleine delegatie van drie personen, een kleine stand en nauwelijks genoeg ruimte om aan de interesse in ons bedrijf te kunnen voldoen. Een relatief klein en innovatief smeermiddelmengbedrijf.

Wij herinneren ons onze eerste keer bij de Automechanika nog goed; de broederlijkheid en de samenwerking om ervoor te zorgen dat alles op zijn pootjes terechtkwam.

Sindsdien zijn de dingen veranderd. We zijn een van de meest vooruitstrevende en vooruitziende smeermiddelensamenstellers, met een stand voor onze beide innovatieve merken, Wolf en Champion, en we nemen nu deel met meer dan 30 medewerkers.

Maar wat heeft dat te maken met de Automechanika Frankfurt, en wat heeft dat te maken met u?

Ten eerste speelt u de centrale rol; zonder uw vertrouwen en partnerschap zouden wij niet zijn waar we vandaag zijn. Dit is ook één van de redenen waarom we graag deel uitmaken van de Automechanika, als eerbetoon aan u, onze partners, onze toekomstige partners en onze vrienden.

Ten tweede symboliseert de Automechanika onze groei. Aanvankelijk was het een tamelijk kleine operatie. Nu is het uitgegroeid tot een evenement dat de markt voor ons opent en tot een indicator van onze groei van jaar tot jaar. Elk jaar een beetje groter, een beetje beter. Steeds plezieriger en met steeds betere drankjes. En nu zijn we hier aangekomen, als duidelijke maatstaf in onze bedrijfstak.

Maar wij geloven dat we nog verder kunnen, en daarom richten wij ons dit jaar op de toekomst. Een heldere visie op de toekomst van de mobiliteit. Gebaseerd op duidelijke inzichten. Hoe mensen morgen van A naar B komen, met de komst van de radicale veranderingen die in de pijplijn zitten, van zelfrijdende auto's tot aan de veranderingen van aandrijfmethoden.

Een visie op de toekomst die er rekening mee houdt dat mensen langzaam hun mobiliteit herzien. Hoe hun mobiliteit steeds gevarieerder wordt; de meest efficiënte wint altijd. Hoe de mensen in de stad afstand nemen van de privéauto en zich inschrijven bij platforms als drivenow, zipcar en andere systemen voor het delen van auto's.

Wat dat betekent voor het onderhoud van auto's en voor de auto-industrie als de eindgebruiker er niet meer bij betrokken is. Zij pikken gewoon de auto op wanneer het hun uitkomt en zetten deze weg wanneer hij niet langer nodig is, en informeren een fleet manager (of niet) wanneer de auto aandacht nodig heeft. We zien deze veranderingen in heel Europa en de rest van de wereld.

Dit heeft natuurlijk invloed op waar we naartoe gaan als industrie, als partners, als smeermiddelenbedrijf. Het heeft invloed op onze toekomst. Een invloed waarop we moeten inspelen als belangrijke speler op het gebied van smeermiddelen.

Dit is nog een reden voor ons om op de Automechanika te zijn: het delen van onze visie. Een visie waarvan wij denken dat het een benchmark voor de industrie zal worden en die ons zal helpen groeien in de toekomst, en u om een concurrentievoordeel te behalen.

Dus laten we elkaar ontmoeten op de Automechanika Frankfurt. Laten we praten over de toekomst. Laat het werken voor ons allen.

Graag tot ziens!

Praktische gegevens

  • Datum: 11 t/m 15 september 2018
  • Locatie: Messe Frankfurt
  • Stand van Wolf Oil Corporation: Stand C70 - Hal 9. 1

WOLF OIL CORPORATION STANDS IN SOLIDARITY WITH THE PEOPLE OF UKRAINE

As Wolf Oil Corporation, we stand in solidarity with the people of Ukraine and more in particular, we sympathize with all those who are suffering from this horrifying war.

Lees meer

Wolf Oil Corporation mengt duurzaamheid en racen in een nieuwe samenwerking met duits endurance team

Wolf Oil Corporation stelt een nieuwe samenwerking voor met een  uniek duurzaam raceteam, Four Motors.

Lees meer

Technisch inzicht: interview met een wereldwijde specialist op het gebied van oliën

Wij spraken met onze Senior Technical Adviser om meer te weten te komen over de toenemende complexiteit van motoren, strengere emissievoorschriften en de druk van OEM's om nieuwe producten nog sneller te maken.

Lees meer