Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Ontmoet ons op de Automechanika Frankfurt 2018

Onze visie en strategie in het licht van het veranderende karakter van ons bedrijf is iets waar we al meer dan 60 jaar aan werken, maar vandaag de dag is het belangrijker dan ooit.

Fairs and events

Houd uw motoren klaar. Wij komen naar de Automechanika Frankfurt 2018.

De weg naar de toekomst is vloeiend.
Onze visie en strategie in het licht van het veranderende karakter van ons bedrijf is iets waar we al meer dan 60 jaar aan werken, maar vandaag de dag is het belangrijker dan ooit. Ja, voor de mobiliteit van morgen zullen we vakkundig gemengde smeermiddelen nodig hebben, maar er zal ook meer nodig zijn dan dat. Er is behoefte aan een krachtige visie over hoe wij de innovatie in onze processen zullen verwerken, hoe we ons productengamma van morgen zullen ontwikkelen en dat van vandaag zullen verbeteren. Om de beste positie te garanderen voor de toekomst, zijn we onze partnerschappen aan het vormen en het hervormen, zodat ze toekomstbestendig, sterker en flexibeler zijn, voor een wereld waar de toekomst van mobiliteit niet langer een eenvoudig te bewandelen weg is, maar een weg die wij graag vloeiend willen maken.

Geloven in partnerschappen.
Wij weten dat samenwerking voor ons de beste manier van werken is, en daarom hebben wij een gamma van hulpmiddelen ontwikkeld voor monteurs en garage-eigenaren, voor betere prestaties en een snellere groei. En dat is merkbaar op onze stand van Wolf Oil Corporation. Wij nodigen enkele van onze partners uit op het podium om hun visie voor de toekomst over enkele belangrijke onderwerpen uiteen te zetten. Reserveer hier uw plaatsen. Wij zouden het zeer leuk vinden als u er ook bij bent, ook voor de geweldige party, de fantastische drankjes en de ongetwijfeld onvergetelijke ervaring.

Kom daarom naar de Automechanika, 's werelds belangrijkste vakbeurs voor autoservicebedrijven, en boek een ontmoeting met een van onze experts hier.Praktische gegevens

  • Datum: 11 t/m 15 september 2018
  • Locatie: Messe Frankfurt
  • Stand van Wolf Oil Corporation: Stand C70 - Hal 9. 1

WOLF OIL CORPORATION STANDS IN SOLIDARITY WITH THE PEOPLE OF UKRAINE

As Wolf Oil Corporation, we stand in solidarity with the people of Ukraine and more in particular, we sympathize with all those who are suffering from this horrifying war.

Lees meer

Wolf Oil Corporation mengt duurzaamheid en racen in een nieuwe samenwerking met duits endurance team

Wolf Oil Corporation stelt een nieuwe samenwerking voor met een  uniek duurzaam raceteam, Four Motors.

Lees meer

Technisch inzicht: interview met een wereldwijde specialist op het gebied van oliën

Wij spraken met onze Senior Technical Adviser om meer te weten te komen over de toenemende complexiteit van motoren, strengere emissievoorschriften en de druk van OEM's om nieuwe producten nog sneller te maken.

Lees meer