Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Ontmoet ons op de Automechanika Frankfurt 2018

Onze visie en strategie in het licht van het veranderende karakter van ons bedrijf is iets waar we al meer dan 60 jaar aan werken, maar vandaag de dag is het belangrijker dan ooit.

Fairs and events

Houd uw motoren klaar. Wij komen naar de Automechanika Frankfurt 2018.

De weg naar de toekomst is vloeiend.
Onze visie en strategie in het licht van het veranderende karakter van ons bedrijf is iets waar we al meer dan 60 jaar aan werken, maar vandaag de dag is het belangrijker dan ooit. Ja, voor de mobiliteit van morgen zullen we vakkundig gemengde smeermiddelen nodig hebben, maar er zal ook meer nodig zijn dan dat. Er is behoefte aan een krachtige visie over hoe wij de innovatie in onze processen zullen verwerken, hoe we ons productengamma van morgen zullen ontwikkelen en dat van vandaag zullen verbeteren. Om de beste positie te garanderen voor de toekomst, zijn we onze partnerschappen aan het vormen en het hervormen, zodat ze toekomstbestendig, sterker en flexibeler zijn, voor een wereld waar de toekomst van mobiliteit niet langer een eenvoudig te bewandelen weg is, maar een weg die wij graag vloeiend willen maken.

Geloven in partnerschappen.
Wij weten dat samenwerking voor ons de beste manier van werken is, en daarom hebben wij een gamma van hulpmiddelen ontwikkeld voor monteurs en garage-eigenaren, voor betere prestaties en een snellere groei. En dat is merkbaar op onze stand van Wolf Oil Corporation. Wij nodigen enkele van onze partners uit op het podium om hun visie voor de toekomst over enkele belangrijke onderwerpen uiteen te zetten. Reserveer hier uw plaatsen. Wij zouden het zeer leuk vinden als u er ook bij bent, ook voor de geweldige party, de fantastische drankjes en de ongetwijfeld onvergetelijke ervaring.

Kom daarom naar de Automechanika, 's werelds belangrijkste vakbeurs voor autoservicebedrijven, en boek een ontmoeting met een van onze experts hier.Praktische gegevens

  • Datum: 11 t/m 15 september 2018
  • Locatie: Messe Frankfurt
  • Stand van Wolf Oil Corporation: Stand C70 - Hal 9. 1

Technisch inzicht: interview met een wereldwijde specialist op het gebied van oliën

Wij spraken met onze Senior Technical Adviser om meer te weten te komen over de toenemende complexiteit van motoren, strengere emissievoorschriften en de druk van OEM's om nieuwe producten nog sneller te maken.

Lees meer

Gesprekken over vloeistof

Helga Laporte, Global Product Manager, en Philippe Verellen, Managing Director bespreken de toekomst van de smeermiddelenmarkt en de weg ernaartoe.

Lees meer

Titel Onze weg naar de Automechanika Frankfurt 2018

Wolf Oil Corporation neemt sinds 2012 deel aan de Automechanika. Aanvankelijk met slechts een kleine delegatie van drie personen, een kleine stand en nauwelijks genoeg ruimte om aan de interesse in ons bedrijf te kunnen voldoen. Sindsdien zijn de dingen veranderd.

Lees meer