Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Mooi vooruitzicht in Duitsland

Kort na de uitbreiding in Frankrijk investeert Wolf Oil nu ook in een Duitse subdivisie.

Corporate

Om de toenemende vraag van de market te beantwoorden, zullen alle producten en diensten van Wolf Oil’s huismerk Champion binnenkort beschikbaar zijn voor distributeurs van reserveonderdelen in Duitsland. Wolf Oil opende reeds de deuren van Champion Chemicals GmbH in Düsseldorf. 

Een strategisch lokale partner

Champion is zowel een snel evoluerend merk binnen de auto-industrie, als een strategische partner voor distributeurs van reserveonderdelen die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Bovendien is het merk een gevestigde internationale waarde op vlak van samenwerking met toongevende buying groups en de groei van nieuwe partnerschappen in opkomende markten.


Betreft de lancering in het buurland nam Wolf Oil de nodige maatregelen: “Duitsland is een belangrijke markt en een uitgekiende voorbereiding was onze prioriteit” zegt Nicolas Verellen, General Sales & Business Development Manager. “We wilden met voldoende internationale ervaring starten en nu met het in dienst nemen van twee hoogbekwame lokale vertegenwoordigers, hebben we het ideale moment bereikt voor lancering in de Duitse markt.” Champion Chemicals GmbH zal in Duitsland vertegenwoordigd worden door Karsten Giersch (Key Account Manager) en Torsten Schindler (Sales Manager). Giersch en Schindler hebben respectievelijk 25 en 17 jaar saleservaring in de smeermiddelenindustrie, wat absolute meerwaarde betekent voor het lokale Duitse team.


Het merk positioneert zich als een strategische partner voor distributeurs, wat wil zeggen dat Champion partners de kans krijgen hun winst te maximaliseren dankzij een lange reeks voordelen zoals technische trainingen en marketing- en salesondersteuning om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Ook bevat het merk laagdrempelige concepten naar garages toe, dat distributeurs aan nieuwe en bestaande klanten kunnen aanbieden. Bovendien belooft Champion aan distributeurs van reserveonderdelen een op maat gemaakte ondersteuning die aan de hedendaagse noden voldoet. 


Kwalitatieve smeermiddelen

Achter Champion staat het Belgische Wolf Oil Corporation, een toonaangevende en onafhankelijke smeermiddelenproducent met meer dan 60 jaar expertise. De organisatie staat bekend voor de ervaring en expertise in het ontwikkelen van geavanceerde producten en het ruime aanbod van hoogwaardige technische diensten, logistieke ondersteuning en sales- en marketingtools voor de partners. 

Het adres van Champion Chemicals GmbH:

Champion Chemicals GmbH

Klaus Bungert Str. 3

40468 Düsseldorf


Meer informatie over Champion: www.championlubes.com 


WOLF OIL CORPORATION STANDS IN SOLIDARITY WITH THE PEOPLE OF UKRAINE

As Wolf Oil Corporation, we stand in solidarity with the people of Ukraine and more in particular, we sympathize with all those who are suffering from this horrifying war.

Lees meer

Wolf Oil Corporation mengt duurzaamheid en racen in een nieuwe samenwerking met duits endurance team

Wolf Oil Corporation stelt een nieuwe samenwerking voor met een  uniek duurzaam raceteam, Four Motors.

Lees meer

Technisch inzicht: interview met een wereldwijde specialist op het gebied van oliën

Wij spraken met onze Senior Technical Adviser om meer te weten te komen over de toenemende complexiteit van motoren, strengere emissievoorschriften en de druk van OEM's om nieuwe producten nog sneller te maken.

Lees meer