Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Het eerste deel van The House of Tomorrow legt de lat hoog voor de toekomst van Wolf Oil Corporation

Het verleden heeft ons gebracht waar we nu zijn, maar de toekomst brengt ons nog veel meer. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk binnen Wolf Oil Corporation.

Corporate, Fairs and events

Bij Wolf Oil Corporation streven we ernaar experts te zijn op het gebied van onze producten en de markt, zodat we goed begrijpen wat de klanten over de hele wereld nodig hebben. Daarom hebben wij de beste talenten om de ambities die we voor de toekomst hebben, waar te maken.

De markt evolueert continu, waardoor het van het grootste belang is te anticiperen op de huidige en toekomstige trends en uitdagingen. Enkele jaren geleden introduceerden we onze ambitieuze Wolf Flow-strategie voor 2020. Deze strategie heeft ons op dit moment een aanzienlijke groei opgeleverd, met recordcijfers voor verkoop en productie. Een dergelijk succesverhaal is alleen toe te schrijven aan de tomeloze inzet van ons team.

Met 2020 in het verschiet, is onze strategie klaar voor het volgende hoofdstuk. Het eerste nieuwe hoofdstuk waarin we onze ambities voor de toekomst van Wolf Oil Corporation ontvouwen. Een nieuw hoofdstuk waar we allemaal deel van uitmaken, omdat wij onze werknemers beschouwen als de bouwstenen van het bedrijf, en alleen samen kunnen we aan onze toekomst bouwen.

Vorige week verzamelden onze sales- en marketingteams zich bij "The House of Tomorrow" om onze succesvolle nieuwste cijfers te vieren, onze strategie van morgen te bespreken en de band binnen en tussen de teams te versterken. We noemden het The House of Tomorrow omdat we de plek zagen als een plek van gedeelde ambities en het fundament van een degelijke strategie voor de toekomst.

170713 - thot - Nicolas

Door middel van bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten, brainstormsessies en andere activiteiten combineerden we creativiteit met strategische vaardigheden en deden we allemaal inspiratie op. We waren opnieuw onder de indruk van de ambities en motivatie van onze werknemers. Bij het verlaten van The House of Tomorrow voelden we ons allemaal geïnspireerd en voorbereid op wat er gaat komen!

"The House of Tomorrow was het eerste deel uit de serie, dus ik had letterlijk een leeg vel voor me. We probeerden in één evenement strategie en visie te combineren met creativiteit en teambuilding. Omdat het team uit werknemers van verschillende afdelingen bestond, konden we onze ideeën helemaal op elkaar afstemmen. Het enthousiasme van iedereen heeft van deze twee dagen een groot succes gemaakt!" – Nathalie Mallentjer, Global Fair & Event Specialist
170713 - thot - nathalie3

Echter, dit is nog niet alles. Zoals eerder gezegd was dit het eerste hoofdstuk van onze visie op de toekomst. Ons tweede hoofdstuk is gepland op 29 september 2017. Onze toekomst ligt om de hoek en we maken er allemaal deel van uit. 2018 wordt een grote stap naar die toekomst, met een stevige bedrijfsidentiteit, gemeenschappelijke waarden en een assortiment producten dat voldoet aan de huidige en toekomstige trends en uitdagingen in de markt.

170713 - thot - virginie3
"Het twee dagen samenbrengen van veel verschillende mensen om over de toekomst na te denken was op zijn zachtst gezegd inspirerend! De energie en het teamwork gaven aan dat we nog steeds één grote familie zijn. We passen allemaal erg goed bij elkaar, zelfs met een aantal nieuwe medewerkers. Na dit van dichtbij te hebben meegemaakt, kijk ik uit naar de volgende hoofdstukken die leiden naar het succes en de groei van ons bedrijf!" – Virginie Van Antwerpen, HR Manager

Wolf Oil Corporation wil haar werknemers graag bedanken voor de enthousiaste samenwerking. We kijken uit naar het volgende evenement in september!