Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website plezieriger te maken. Meer informatie

Wolf Oil Corporation breidt uit in Frankrijk

Vanaf 1 januari zullen Prety Oil en zijn 6 werknemers deel uitmaken van Wolf Oil Corporation France S.A. Met de overname krijgt Wolf Oil Corporation meer controle over de strategie en distributie van haar producten in Frankrijk.

Corporate

Wolf Oil zet voet in Frankrijk met de overname van Prety Oil. Het Franse bedrijf was voorheen de belangrijkste distributeur van de smeermiddelenproducent voor die regio. Vanaf 1 januari zullen Prety Oil en zijn 6 werknemers deel uitmaken van Wolf Oil Corporation France S.A. Met de overname krijgt Wolf Oil Corporation meer controle over de strategie en distributie van haar producten in Frankrijk.


Sinds 2001, toen Wolf Oil Corporation en Prety Oil hun samenwerking startten, heeft de distributie van Wolf en Champion producten jaarlijks 4 miljoen euro aan inkomsten gegenereerd. Het distributiecentrum van 4.000 m2 ten noorden van Lyon is zal het centrale startpunt blijven voor alle leveringen in Frankrijk.


“Bruno Lacroix, zaakvoerder van Prety Oil, heeft de afgelopen 15 jaar een cruciale rol gespeeld in onze groei in Frankrijk, en daar zijn we erg dankbaar voor", vertelt Benoit Van den Eynde, Regional Sales Manager bij Wolf Oil Corporation. "Zijn opgebouwde ervaring en kennis van de markt blijft de sleutel tot verdere ontwikkeling van onze merken in Frankrijk voor de komende jaren. ”


171110 - Purchase Prety Oil - Image1